Informatie

De non-vegans proeven het verschil niet, dus je hoeft niet meer een apart vegan taartje voor ernaast te bestellen maar go all the way vegan!! Heb je een intolerantie of speciaal dieet? Of ben je de grootste dierenvriend en wil je geen dierlijke producten eten, maar toch je feestje vieren met feestelijke zoetigheid? Dan ben je hier op de juiste plek. Er zitten geen dierlijke producten in mijn zoetigheid, maar zeker wel suiker. Eventueel kunnen de producten ook sojavrij, glutenvrij en notenvrij.
De focus van Vegan Sweets ligt voornamelijk op gepersonaliseerde zoetigheid. Alle aandacht zit in deze mooie kunstwerken om er voor te zorgen dat jullie feestje helemaal perfect is. 
Stuur mij een berichtje met al je wensen, voor hoeveel personen, welke smaak/smaken en voor welke datum. Ook lastminute bestellen lukken meestal!
De bestellingen worden opgehaald op de afgesproken tijdstip en datum in Amsterdam/ Rivierenbuurt. Eventueel kan het worden bezorgd binnen Amsterdam voor €8,50. Bestellingen buiten Amsterdam worden berekend aan de hand van de afstand. Er dient vooraf te worden betaald via de betaallink/factuur die je krijgt via de e-mail, zodat jij zeker bent van je plekje in de agenda en ik de inkopen kan doen.
Heb je een feestje en wil je graag vegan (eventueel glutenvrije) zoetigheid? Plaats dan je order hier!
Orders worden opgehaald op het afgesproken tijdstip in Amsterdam. Eventueel kunnen orders worden bezorgd als de agenda dit toelaat. Dit kan allemaal via de mail worden afgesproken.
De producten die worden gebruikt voor mijn zoetigheid zijn allemaal veganistisch. Eventueel kan het ook glutenvrij. De producten bevatten wel suiker en soja. Er wordt gewerkt met noten in mijn keuken, dus de producten kunnen sporen van noten bevatten.